Walk in closet – vinkkejä kenkien, asusteiden ja meikkien säilytykseen

Kenkien säilytys

Kenkien säilytykseen soveltuvat samat niksit kuin vaatteidenkin. Karsi huonokuntoiset kengät kierrätykseen ja lankkaa nahkakengät valmiiksi seuraavaa käyttöä varten. Harvemmin käytetyt kengät voit säilöä niiden omissa kenkälaatikoissa. Muille kengille on hyvä varata hyllytilaa riittävästi, sillä et kai halua löytää lempitennareitasi pinon alle litistyneinä. Lokerikkohylly on mainio tapa järjestää kengät helposti ja siististi; jokaiselle kengälle on oma lokeronsa ja näet yhdellä silmäyksellä kaikki. Haluatko tehdä muutamista korkokengistä pukeutumishuoneesi katseenvangitsijan? Käytä tähän erillistä seinähyllyä, joka on syvyydeltään vähintään 30 cm. Näin kauneimmat kenkäsi pääsevät oikeuksiinsa ja ovat aina käden ulottuvilla.

Shoppaile kenkäkaappeja ja kenkätelineitä

Käsilaukkujen säilytys vaatehuoneessa

 

Käsilaukut säilyvät siisteinä omissa dust bageissään eli ”pölypusseissa”. Voit ommella laukuillesi myös itse dust bagit ohuesta puuvillakankaasta. Käyttölaukut roikkuvat naulassa heti valmiina lähtöön ja isommat laukut voit säilöä matalien hyllykköjen päälle tai vaatekaapin hyllylle.

 

Huivien säilytys

Huivit ovat asusteista suosituimpia, ja niillä pystyy muokkaamaan asua kuin asua helposti suuntaan tai toiseen. Silkkihuivit tulisi säilyttää taiteltuina silkkipaperiin omassa rasiassaan.

Muut materiaalit eivät ole niin tarkkoja säilytystavasta kuin silkki, joten näiden huivien säilytykseen käy hyvin joko metallilankakori, naulakko tai vaikka sisustustikas. Pääasia, että tarvitsemasi huivi löytyy helposti.

Vöiden säilytys vaatehuoneessa

Vyöt kannattaa säilöä joko laatikossa tai rasiassa käärittynä kevyesti rullalle tai sitten roikkuen naulakosta. Myynnissä on myös omia ripustimia juuri vöitä varten.

Vinkkejä meikkauspisteeksi ja meikkien säilytykseen

 

Sinun ei tarvitse olla Hollywood-tähti tehdäksesi pukeutumishuoneeseesi meikkauspiste. Tarvitset vain pienen työpöydän tai hyllyn, ehkä tuolin sekä peilin. Hyvä yleisvalo on myös tarpeen. Meikkauspisteen ei tarvitse olla varsinainen meikkipöytä, vaan tavallinen työpöytä käy hyvin. Jos pöydässä on vielä pieni laatikko, on meikit ja muut tarvikkeet helppo säilyttää pölyltä suojassa.

Jos tilaan tai vaatehuoneeseen ei mahdu työpöytää, saman asian ajaa 30 cm syvä seinähylly. Hyllyllä voit pitää esillä tarvitsemasi tuotteet ja meikkaus käy käden käänteessä seisoenkin. Yksi vaihtoehto on varata vaatekaapista yksi hylly peiliä ja kosmetiikkaa varten. Näin et tarvitse meikkausta varten erillistä kalustetta. Mikä tahansa valintasi onkin, viimeistele meikkauspisteesi korutelineellä ja kauniilla hajuvesipulloilla. Tämä on sitä arjen luksusta.

Shoppaile kampauspöytiä

Haaveiletko isosta tai toimivasta vaatehuoneesta?

Katso vinkit vaatehuoneen sisustukseen

 

Askarruttaako tavarameri eteisessäsi?

Lue lisää eteisen säilytysratkaisuista

 

12.05.2017 09:41