Mitä ostaa sisustusalesta?

Alennusmyynnit valtaavat jälleen kaupat ja verkkokaupat. Mutta mitä sisustajan kannattaa ostaa kesän alennusmyynneistä?

Haaveiden huonekalut ja isot hankinnat edullisesti 

Sisustus-alennusmyynnit tarjoavat usein kätevän mahdollisuuden isompien ostosten tekemiseen. Jos ostoslistallasi on vaikkapa uusi sänky, sohva tai kirjahylly, on loppukesän sisustusale hyvä hetki niiden hankkimiseen. Parhaassa tapauksessa ja oikein ajoittamalla saat laadukkaat huonekalut kotiin kymmenien prosenttien alennuksella.

Kesän sisustusalessa kannattaakin katsoa isoa kuvaa: mitä kotisi tarvitsee pitkällä tähtäimellä ja voisiko juuri nyt olla oikea aika vaihtaa esimerkiksi hyvin palvellut sänky tai sohva.

Sisustusesineet ja pienet, ihanat löydöt 

Alennusmyyntien aikaan kannattaa selata verkkokaupan valikoimaa aktiivisesti. Tarjolla on sisustustuotteita laidasta laitaan ja tyylistä toiseen. Nyt kannattaa hankkia se ihana matto tai tyylin viimeistelevä sisustustaulu jota olet jo pitkään miettinyt. Alennusmyynneissä myös poistetaan edellisen sesongin ja malliston tuotteita, joten jos tähtäimessäsi on juuri se tietty tuote, ei kannata jäädä odottamaan liiaksi ettet jää ilman.

Kun selaat sisustuksen alennusmyyntejä kannattaa kuitenkin pitää mielessä ostoksen pitkäikäisyys: seuraa trendien lisäksi omia mieltymyksiäsi, jotta kodissa säilyy oman elämän maku etkä hanki hintahuumassa tavaraa, jota et tarvitse. 

Avainsana: laatu 

Tärkein ohje alennusmyyntejä seuraavalle sisustajalle on kuitenkin pään kylmänä pitäminen. Etenkin sohvien ja sänkyjen kohdalla kannattaa tarkastella alennettua huonekalua myös sen laadun suhteen. Millaisia materiaaleja huonekalussa on käytetty? Missä se on valmistettu? Onko patja allergiatestattu? Sisustusale on usein hyvä tilaisuus hankkia laadukas, kotimainen huonekalu samalla hinnalla ja vaivalla kuin edullisempi tuote. 

Tutustu myös oppaisiin, joiden avulla valitset alesta täydelliset tuotteet:

-       Opas sängyn valintaan - katso, millainen sänky sopisi sinulle

-       Olohuoneen maton mittasuhteet - katso, millainen matto tekee olohuoneesta täydellisen

-       Eteisen säilytysratkaisut - mitä huomioida toimivaa eteistilaa suunniteltaessa

(Inspiroiduitko? Katso sisustustarjouksemme.)

14.07.2017 08:54