Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Olohuoneen sisustustrendit – ideat kodin sisustukseen

Voiko trendikkään sisustuksen luoda edullisesti? Kyllä. Tarvitaan vain hieman mielikuvitusta, sommittelukykyä ja muutama tuotetärppi ja tadaa... kokonaisuus on valmis.

Kuviot, Marokko ja savanni

Marokko-tyylinen sisustus jatkuu suomalaisessa kodissa skandinaavisuuden rinnalla. Nyt koko Afrikka on tyylisuuntana trendikäs, oli kyseessä sitten pantterikuosi, palmunlehvät tai savannin koko väriskaala. Ruskean värinen sohva on taas aallon huipulla ja olohuoneen keskipiste. Eläinten kallot seinällä tai seepramatto lattialla on pala Afrikkaa kotonasi.

Tunnetko meren tuulahduksen? Sinisen ja aquan sävyt rauhoittavat, on väri sitten seinässä tai sohvassa. Sininen sohva kutsuu rentoutumaan ja unelmoimaan kimaltavasta vedestä. Luonnonvärinen puu ja beiget yksityiskohdat tuovat lämpöä siniseen sisustukseen.

Tekstiileillä ja sisustustyynyillä pystyt luomaan hetkessä tyylin kuin tyylin kotiisi. On tyynynprintti sitten vihreä lehtikuosi tai kiemurteleva ornamentti, olet sisustuksessa ajan hermolla. 

 

Sirot kalusteet

Olohuoneen sisustustrendeissä näkyy päivitetty paluu 30- ja 50-luvun sisustuksen maailmaan. Trendikkäät sohvat, senkit, pöydät ja nojatuolit ovat nyt aiempaa korkeampia ja sirojalkaisia. Puu valtaa alaa kiiltovalkoiselta sisustukselta. Luonnonvärinen puu, kuten koivu ja tammi ovat erittäin ajanhenkisiä.

Kevyet kalusteet tekevät pienestä tilasta sopusuhtaisemman. Lisäksi niitä on helpompi siirrellä jos joskus tulee tarve vaikka vaihtaa sohvan ja lipaston paikkaa. Pienet ja kevyet sivupöydät toimivat niin sohvapöytänä, yöpöytänä kuin aputasona.

Erilaisten materiaalien yhdistely

Metalli, betoni ja marmori ovat kasvattaneet suosiotaan sisustuksessa jo tovin. Nyt on trendikästä yhdistää betoniin luonnonmateriaaleja, kuten rottinkia ja juuttia. Vastakohdat täydentävät toisiaan, joten uskalla miksata erilaisia materiaaleja ja pintoja samaan sisustukseen. Kokonaisuudesta tulee jännittävä ja varsin trendikäs.

27.01.2017 08:48