Syksysisustamisen tuotetärpit

AmandaB

Sotka on aloittanut yhteistyön suositun sisustusbrändi AmandaB:n kanssa syksyllä 2017. AmandaB:n romanttisilla laadukkailla sisustustuotteilla koti kaunistuu näyttävästi mutta edullisesti. Mallistosta löydät myös laadukkaat tuoksukynttilät, pallokynttilät ja huonetuoksut, joilla luot ihanaa tunnelmaa pimeneviin iltoihin.  AmandaB:n tuotteita löydät seuraavista Sotka-myymälöistä: Vantaa Porttipuisto ja Varisto, Savonlinna, Tampere Turtola, Lahti, Forssa ja 14.10.2017 alkaen Oulu.

Anne-Mari West

”Nauti pienistä hetkistä!”, kehottaa valokuvaaja Anne-Mari West. Anne-Mari on Itseoppinut valokuvaaja, joka yhdistää kauniisiin kuviin ilahduttavia ja rohkaisevia ajatelmia. Kuka voisi vastustaa kahvikuppia, joka kehottaa unohtamaan säännöt, koska elämä on lyhyt, tai lautasliinaa, joka kertoo uskovansa pinkkiin? Anne-Marin tuotteet sopivat erinomaisesti hemmotteluksi itselle tai lahjaksi läheiselle. Anne-Marin lautasliinat ja kahvikupit ovat saatavina seuraavista Sotka-myymälöistä: Vantaa Porttipuisto ja Varisto, Savonlinna, Tampere Turtola, Lahti, Forssa ja 14.10.2017 alkaen Oulu. Joulun 2017 alla saamme mallistoon myös upeita Anne-Mari Westin kehystettyjä tauluja.

Led-valot

Syysiltojen pimetessä on ihana käpertyä torkkupeiton alle ja poltella kynttilöitä. Mutta jos kotona on pieniä lapsia, lemmikkejä tai haluat tunnelmavaloa paikkaan, joka ei ole jatkuvasti näkyvissäsi, on parempi luoda tunnelma led-valoilla. Led-valot ovat turvallisia, ne eivät kuumene, ja kuluttavat vain vähän virtaa. Sotkan paristokäyttöisillä led-valoilla luot tunnelmaa myös paikkoihin, joissa ei ole pistorasiaa lähellä. Erilaisten sisälyhtyjen ja valoketjujen lisäksi saatavana on kruunu-, pöytä- ja lämpökynttilöitä, joissa on aidonnäköinen lepattava led-liekki. Edulliset ja huolettomat lyhdyt ulos ovat Marlene ja Mona, joiden materiaali on erehdyttävästi antiikkimetallia muistuttavaa muovia, ja joissa on helppotoiminen 6 tunnin ajastin. Enää ei tarvitse käydä sytyttämässä ja sammuttamassa lyhtyä joka ilta, eikä murehtia lyhdyn ruostumista pilalle yhdessä talvessa!

Miradora-matot 

Sotkan syysuutuus Miradora-matto on trendikkäästi kuvioitu laadukas matto puhdasta pehmeää villaa. Villa on huoleton helppohoitoinen luonnonmateriaali, joka sopii kaikenlaisiin tiloihin ja tilanteisiin. Miradorat kudotaan Intiassa tehtaassa, joka on sitoutunut niin luonnon- kuin työntekijöiden oikeuksiin, ja saanut siitä kansainvälisesti hyväksytyt sertifikaatit. Valitessasi Miradora-maton ainoa vaikeutesi on siis valita dramaattisen mustavalkoisen tai rauhallisemman harmaavalkoisen värin välillä!

Point-matto

Etsitkö täydellisen helppohoitoista ja kaunista mattoa? Tässä se on! Point-matto on sileäksi kudottu tekokuitumatto, jollaista ei ennen ole nähty. Se on niin pehmeä ja notkea, että tuntuu melkein puuvillamatolta. Kevyttä mattoa on helppo käsitellä. Point-matto on helppo imuroida ja pyyhkäistä puhtaaksi kostealla rievulla, mikä ilahduttaa erityisesti lapsiperheitä tai lemmikin omistajia. Kaiken kukkuraksi se on kaksipuolinen, niin että samalla rahalla saat tavallaan kaksi mattoa, joita vaihdella mielialan ja muun sisustuksen mukaan!

Säilytys

Tänä syksynä erilaisten kodin tekstiilien ja tarvikkeiden säilyttäminen on kauniimpaa kuin koskaan. Sotkan mallistosta löydät paljon säilytyskoreja ja -laatikoita erilaisiin tarpeisiin. Haluatko, että kauniit torkkuhuopasi tai ylimääräiset koristetyynysi ovat olohuoneessa näkyvillä ja otettavissa helposti käyttöön? Valintasi on esim. Net-pöytä, jossa metallikannen alla on kätevä kori tai Layla-rottinkipöytä, joka tarvittaessa kääntyy kätevästi säilytyskoriksi. Entäpä lapaset ja sukat? Niillekin löytyy nyt erilaisia korivaihtoehtoja jokaiseen makuun. Rottinkiset korit ovat nyt erityisen trendikkäitä, valitse vaikka Linda-kori valkoisena tai luonnonvärisenä, sinulle sopivassa koossa.  Lisa-metallikorissa taas on siirtelyä helpottavat pyörät alla. Jos haluat käytännöllisen säilytysratkaisun, jolla piilotat säilytettävät tavarat, valintasi on kankaalla verhoiltu säilytyslaatikko. Seinälle saat kauniit koriste-esineesi, pienet viherkasvisi tai valokuvat esille esim. Diamond-, Hexagon- tai Tindra-hyllyyn.

17.10.2017 14:35