Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Olohuoneen sisustustrendit 2017 – ideat kodin sisustukseen

Voiko trendikkään sisustuksen luoda edullisesti? Kyllä. Vaikka kodin sisustus-alekausi alkaakin olla jo lopuillaan, löytyy edullisia, trendikkäitä sisustusideoita 2017 jokaiseen makuun. Tässä muutamia, tuoreita sisustusvinkkejä.

Kuviot, marokko ja graafisuus

Yltäkylläinen kuviomaailma ja koristeellinen shabby chic –tyyli väistyy vuonna 2017 yksinkertaisemman kuvioinnin alta.  Marokko-tyylinen sisustus jatkuu pelkistetymmässä muodossa. Graafinen sisustustyyli sopii selkeälinjaisiin suomalaiskoteihin.

Matto on edullinen  ja näppärä tapa tuoda uusia ideoita kodin sisustukseen. Graafiseen ja kuviotrendiin sopivat erinomaisesti esimerkiksi ornamenttiraitainen Aleksi-matto ja marokkolaisuutta henkivä Faro-matto.

 

Sirot kalusteet

Olohuoneen sisustustrendeissä näkyy päivitetty paluu 30- ja 50-luvun sisustuksen maailmaan. Trendikkäät sohvat, senkit, pöydät ja nojatuolit ovat nyt aiempaa korkeampia ja sirojalkaisia. Puu valtaa alaa kiiltovalkoiselta sisustukselta.

Vuoden 2017 keveä ja siro huonekalutrendi näkyy hienosti esimerkiksi  koivua ja valkoista pintaa yhdistävässä Jade-ruokapöydässä ja olohuoneen säilytyksen Oslo –sarjassa.

Erilaisten materiaalien yhdistely

Metalli, betoni ja marmori ovat kasvattaneet suosiotaan sisustuksessa jo tovin. Vuonna 2017 kodin sisustus leikkii eri pintamateriaalien yhdistelmillä. Edullisilla sisustuselementeillä päivität olohuoneen sisustuksen tähänkin trendiin.

Tutustu esimerkiksi kuparia ja mustaa pintaa yhdistävään Gita-vatiin ja väreillä ja pinnoilla leikittelevään Squares-seinäkoristeeseen.

27.01.2017 08:48