Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa »

Sohvat ja nojatuolit 2018 – näihin käperryt tänä talvena

Hygge eli kotoilu on päivän sana kun viima puhaltaa ulkona ja lunta tupruttaa taivaan täydeltä. Jos ei ole mahdollista viettää näitä kelejä talviunilla niin ainakin on hyvä syy vetää villasukat jalkaan ja kömpiä viltin alle pehmeän sohvan syleilyyn.

Muhkeat ja mukavat

Tänä talvena sohvat ovat saaneet lisää muhkeutta ja kokoa verraten viime vuoteen. Totta kai tarjolla on edelleen myös kevyempiä ja sirompia sohvia pieniin neliöihin, mutta ne jotka voivat täyttää olohuoneensa muhkealla kulmadivaanilla niin myös tekevät. Suuri on kaunista ja koristetyynyjä ei voi koskaan olla liikaa.

Tänä vuonna sisustuksessa ovat vahvoilla pyöreät muodot ja sama muotokieli on tullut myös sohviin ja nojatuoleihin. Selkä- tai käsinojan kaari on pehmeä ja pyöreä, ei enää niin kulmikas ja geometrinen. Myös yksityiskohtiin on panostettu tikkausten, nappien ja sisäänottojen muodossa.

Väriä elämään

Kankaista sametti on ylellinen ja pehmeä, sekoitekangas taas raffimpi ja aikaa kestävä. Väreinä sohviin ja nojatuoleihin on tarjolla kaikkea mahdollista harmaasta petrooliin ja viininpunaiseen. Vahvoilla väreillä voit myös piristää neutraalin väristä sohvaasi, kaiken ei aina tarvitse olla viimeisimmän trendin mukaista.

Laskutilaa tarpeen mukaan

Lisää istumapaikkoja saat rahista, jolla voit lepuuttaa myös väsyneitä jalkojasi työpäivän jälkeen. Riittävän iso rahi käy myös tarpeen vaatiessa sohvapöydästä kun laitat sen päälle tarjottimen laskutasoksi.

Hyggeilijä tarvitsee tietenkin sohvapöydän mihin laittaa kynttilät ja laskea kaakaomukinsa. Tänä talvena sohvan kaveriksi kelpuutetaan kevyet ja helposti siirreltävät sohva- ja tarjotinpöydät. Näin kaikki on aina lähellä ja käden ulottuvilla.

15.02.2017 11:42