Kesäinen Boho-sisustus

Näillä elementeillä luot Boho-sisustuksen terassille tai parvekkeelle

Boho-sisustus tuo tuulahduksen Balin auringosta ja kimmeltävästä merestä myös tänne pohjoiseen. Luonnonsävyistä ja -väreistä ammentava Boho yhdistelee harmoniseksi kokonaisuudeksi rottingin, juutin, pellavan ja erilaiset ryijymäiset ja punotut tekstiilit. Kuivatut heinät ja viherkasvien runsaus puhuttelevat tämän tyylin taitajaa.

Tyylisuuntana Boho on runsas ja koristeellinen, joskin skandinaavinen Boho on hieman riisutumpi ja neutraalimpi. Boho eli boheemi tarkoittaa rentoa, joten tässä sisustustyylissä ei tunneta rajoja eikä raameja, vaan annetaan fiiliksen viedä.

Nappaa alta vinkit miten rakentaa oma Boho-henkinen kesäkeidas terassille tai parvekkeelle.

  • Boho-sisustuksen perusta on vaalea tai harmaa polyrottinkinen terassikaluste. Myös ruskea kovapuu tai aito rottinki on sopiva tausta luonnonvärisille materiaaleille.
  • Lisää terassille vaalea aurinkokatos tai -varjo. Katokseen voi ripustaa myös lyhtyjä ja amppeleita roikkumaan.
  • Heinäkasvit, kuivatut heinät ja oksat ovat osa boho-tyyliä. Lisää myös muita tyyliin sopivia viherkasveja terassin koon mukaan. Mm. Kultapalmu viihtyy kesän ulkona, kunhan ei ole suoran auringonpaisteen alla.
  • Boho-sisustuksen viimeistelee makrame-aiheiset sisustustyynyt, rahi, seinäkoriste sekä puinen tarjotin terassipöydällä. Älä myöskään unohda lyhtyjä ja kynttilöitä, niitä saa olla runsaasti. Mitä boheemimpi yleisilme, sitä bohompi kokonaisuus.

 

Mitä muita sisustustrendejä kesä 2022 tuo tullessaan? Lue täältä kesäiset vinkit ja inspiroidu.

24.02.2022 11:32