Sotkan suuri pääsiäismunajahti

Osallistu Munajahtiin etsimällä 2.–5.4. päivittäin vaihtuva tuotesivu, jonne pääsiäismuna on piilotettu!

Osallistu Munajahtiin etsimällä 2.–5.4. päivittäin vaihtuva tuotesivu, jonne pääsiäismuna on piilotettu!

Pääsiäis-ALEn kunniaksi sotka.fi-sivustolla on käynnissä suuri pääsiäismunajahti!

Jokaisena päivänä maanantaihin 5.4. asti yhdellä verkkokaupan tuotesivulla majailee pääsiäismuna. Jos löydät oikean tuotesivun, aukeaa pääsiäismuna ponnahdusikkunaan. Jokaisena päivänä sinulla on mahdollisuus voittaa 100 € Sotkan lahjakortti. Jotta jahti olisi aavistuksen helpompaa, katso alta päiväkohtaiset vinkit. 

Perjantai 2.4.: Nuoret tai vähän vanhemmatkin saattavat viettää tämän päällä koko pääsiäisen. Onneksi tämä tuote antaa tukea selälle, ehkäpä myös pääset seuraavalle tasolle sujuvammin.

Lauantai 3.4.: Tämä tuotteen muoto muistuttaa pääsiäisen herkkua. Tänne voit käpertyä ja nauttia alkavien kevätilmojen lämpenemistä, vaikkapa omalla terassillasi.

Sunnuntai 4.4.: Tähän voit kellahtaa ja sulatella pääsiäisen maittavat ruuat mukavasti. Mahdut tähän makoilemaan missä tahansa asennossa, sen verta on kokoa molempiin suuntiin.

Maanantai 5.4.: Pääsiäisen jälkeen voit pistää tiput ja koristeet näihin säilöön. Myös muut sesonkisisustukset säilyvät näissä priimoina ensi kertaan.

Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä 9.4.2021 mennessä.

 

Sotkan Suuri pääsiäismunajahti on ratkennut. Neljälle 100 euron arvoisen lahjakortin voittaneelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme lämpimästi Minnaa, Tuukkaa, Annea ja Tiinaa!

Seuratkaahan sivujamme, uusia yllätyksiä voi olla nurkan takana.

Mikäli tällä kertaa onni ei ollut suosiollinen, kannattaa käydä tilaamassa Sotkan uutiskirje. Kaikkien vanhojen ja uusien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain Sotkan 200€ arvoinen lahjakortti.

Munajahti somessa