Olohuoneen valaistus, trendit ja trendivalaisimet 2023

Millainen lamppu olohuoneeseen? Onnistunut olohuoneen valaistus koostuu oikeasta määrästä luonnonvaloa, yleisvaloa ja epäsuoraa valaistusta. Yksityiskohdat nousevat esiin pöytävalaisimilla ja kohdevalaisimilla. Tutustu uusiin, ihaniin olohuoneen lamppuihin.

Kattolampun uusi ilme

Olohuoneen valaistusta hallinneet plafondit väistyvät tänä keväänä kevyiden ja yllättävien riippuvalaisinten tieltä. Erilaisia, mutta muotokieleltään samanlaisia kattolamppuja yhdistämällä syntyy kiinnostava valaistus olohuoneeseen. 

Trendikäs valaisin voi näyttää myös monesta riippuvalaisimesta yhdistetyltä.

Jos olohuoneeseen yhdistyy ruokailutila, huolehditaan tänäkin vuonna siitä, että ruokapöydän valaisin on riittävän tehokas. Suuren kattovalaisimen luonnollinen paikka onkin ruokapöydän päällä. Trendikkäimmissä kattolampuissa yhdistellään materiaaleja ja muotoja ennakkoluulottomasti.

Shoppaile kattovalaisimia

Kohdevalo nostaa olohuoneen yksityiskohdat esiin

Design-valaisin, lukulamppu tai pöytälamppu on kirjahyllyn ja sivu- tai sohvapöydän katseenvangitsija, jonka avulla sisustuksen yksityiskohdat pomppaavat esiin. Jalkalamppu on helppo siirtää sinne missä tarvitaan kohdevaloa joko lukemiseen tai käsitöiden tekoon.

Trendivalaisimet 2018 yhdistävät rohkeasti erilaisia materiaaleja ja pintoja. Valaisimen juju voi olla myös näkyviin jätetty lamppu.

Lattiavalaisimet luovat tunnelmaa iltoihin. Vaihtoehtoja löytyy eleettömästä, ajattoman tyylikkäästä klassisesta lukulampusta trendikkäisiin, erikoisiin lattiavalaisimiin. Siro lukulamppu tekee nojatuolinurkkauksesta kirjatoukan lempipaikan.

Shoppaile pöytävalaisimia ja jalkalamppuja

Tutustu myös DIY-valaisin -ideoihin Pinterestissä >>

02.02.2023 14:13